Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je: 
Ttime, s.r.o.
IČO: 28443233
Sídlo: Na Šutce 669/26, Troja, 182 00 Praha 8
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění právní povinnosti, plnění smlouvy, oprávněný a životně důležitý zájem, souhlas subjektu údajů se zpracováním osobních údajů.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro personalizaci obsahu, reklam, analýzy návštěvnosti a plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů na základě oprávněného zájmu Správce
    • v některých případech zpracovává Správce osobní údaje, aby zajistil ochranu svých práv a právem chráněných zájmů, případně práv a právem chráněných zájmů dalších subjektů. Takové zpracování může Správce provádět bez souhlasu subjektu údajů. Existenci oprávněného zájmu Správce vždy pečlivě posuzuje.
  1. Zpracování osobních údajů na základě smluvních podmínek
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  1. Zpracování osobních údajů na základě uděleného souhlasu subjektů údajů
    • Správce zpracovává osobní údaje na základě uděleného souhlasu v případech, které naleznete vypsané u správce.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje 
    • po dobu trvání vzájemného smluvního vztahu
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu). 
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže. 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy 
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizace a existenci či neexistenci rozhodnutí Komise o odpovídající ochraně nebo, v případech předání uvedených v článcích 46, 47 nebo čl. 49 odst. 1 druhém pododstavci, odkaz na vhodné záruky a prostředky k získání kopie těchto údajů nebo informace o tom, kde byly tyto údaje zpřístupněny.

VI. COOKIES

  1. Na našich internetových stránkách používáme soubory „cookies“ proto, abychom návštěvníkům poskytli větší pohodlí při jejich prohlížení. Soubory „cookies“ (v doslovném překladu „sušenky“) jsou malé textové soubory, které Internetové Stránky vytvoří ve Vašem zařízení v momentě, kdy na ně vstoupíte.
  2. Naše internetové stránky používají jak tzv. „session cookies“, tak i tzv. „persistent cookies“.
    •       Session cookies umožňují listovat jednotlivými záložkami našich stránek a pamatují si jakoukoliv informaci, kterou zde zadáte. Session cookie se automaticky smaže v okamžiku, kdy prohlížeč zavřete, nebo krátce poté.
    •       Persistent cookies umožňují těmto internetovým stránkám pamatovat si Vaše preference a nastavení pro Vaši příští návštěvu a díky nim se např. nemusíte neustále přihlašovat. Persistent cookies po určitém nastaveném čase automaticky vyprší. 
  1. Naše internetové stránky používají cookies, které:
    •       zlepšují výkon Internetových Stránek tím, že sbírají informace o způsobu, jakým je návštěvníci používají (např. které záložky jsou nejvíce navštěvované).
    •       zvyšují funkčnost Internetových Stránek a přibližují je Vám tím, že nám umožňují si pamatovat Vaše dřívější volby. Tyto informace nicméně nejsou používány k Vaší identifikaci ani k zapamatování si toho, kde jste na internetu byli.
    •       umožňují některým nástrojům pracovat, poskytují opatření proti spamům a také přístup k věkově omezenému obsahu; a
    •       umožňují některým našim dodavatelům poskytovat služby, které ve vztahu k Internetovým Stránkám poskytují v našem zastoupení.
  1. „Cookies“ nejsou viry. Jsou to pouze textové soubory, které neobsahují žádný program a vzhledem k tomu se ani nedají spustit jako program. Soubor „cookies“ se nemůže sám kopírovat a rozesílat po internetové síti. Váš internetový prohlížeč je však při každé návštěvě odešle Internetové Stránce, ke které patří, a ta se pak v internetovém prohlížeči zobrazí ve Vašem nastavení.
  2. Pomocí souborů „cookies“ dokážeme v obecné rovině také zaznamenávat statistické údaje o chování návštěvníka těchto Internetových Stránek. Díky tomu je můžeme cíleně přizpůsobovat Vašim zájmům a požadavkům.
  3. „Cookies“ nám pomáhají při identifikaci zvlášť populární či problémové části Internetových Stránek, není je ale možné spojit s konkrétním uživatelem.
  4. Soubory „cookies“ dále využíváme i pro účely Vaší autentizace, tedy pro to, abychom jejich prostřednictvím eliminovali nutnost zadávání identifikačních údajů o Vaší osobě při každém dalším Vašem vstupu na Internetové Stránky. Současně je používáme i pro účely uzpůsobení Internetových Stránek dle Vašich potřeb, tedy např. pro to, aby se Vám Internetové Stránky nadále zobrazovaly ve Vámi zvoleném jazyce či v určité grafické úpravě.
  5. Tyto Internetové Stránky si samozřejmě můžete prohlížet i bez souborů „cookies“, je však možné, že některé jejich funkčnosti budou omezené a komfort používání se sníží. Většina prohlížečů tyto soubory akceptuje automaticky, jejich ukládání je však možno zabránit tak, že v nastaveních prohlížeče zvolíte možnost „neakceptovat cookies“. Soubory „cookies“, které se na Vašem zařízení již uložily, můžete také kdykoliv vymazat. Přesné nastavení této funkce zjistíte pomocí „nápovědy “ Vašeho prohlížeče.
  6. Používáním Internetových Stránek vyjadřujete souhlas s použitím souborů „cookies“ výše uvedeným způsobem.

VII. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte 
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek, aniž je tím dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním. 
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VIII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména pomocí hesla, antivirového programu a záloh.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018. © Veškerá práva jsou vyhrazena. Kopírování veškerého obsahu v jakékoliv podobě bez předchozího písemného nebo ústního souhlasu je zakázáno a je trestné. 
GDPR
PhDr. Alexandra Trochtová
Mgr. Jana Fohlerová
majitelky Ttime, s.r.o.

Když něco děláte rádi, s plným nasazením a nejlépe, jak jen umíte, pak se Vám tato dobrá energie vrátí. Nám se vrací v podobě stálých klientů, spokojených studentů a spolehlivých lektorů. Vibrující a harmonický Ttime.

GDPR
Barbora

Ttime je profesionální jazyková agentura, která však klade důraz na individuální přístup jak ke svým lektorům, tak také ke svým klientům. Výuka na míru a vždy profesionální a pozitivní přístup - to jsou předpoklady pro motivaci k učení se cizímu jazyku a k jeho úspěšnému osvojení.

GDPR
Bára

Working at Ttime gives me the opportunity to help students to improve their English.  Students of English have many new opportunities and doors open to them thanks to their skills.  I hope to be the person to have a positive and inspiring impact in learning English.

GDPR
Eva

S Ttimem spolupracuji s přestávkami od roku 2012. Na Saše s Janou si nejvíc vážím férového přístupu a entuziasmu, s jakým svou práci dělají.

GDPR
David

I really like to work with Ttime because they treat us teachers like family.  They make sure that the student and teacher relationship is compatible, which creates a great environment for the lessons.  Ttime is the best combination of being professional and friendly.

GDPR
Martina

Učím pro Ttime velmi ráda, protože je to menší škola s nepřebujelou administrativou, velmi osobním friendly přístupem a flexibilitou. Ttime vždy cílí na konkrétní profil a potřeby každého studenta a je s nimi skvělá domluva.

GDPR
Rafaella

Language is an art and a form of self-expression. I love to help others learn the colors and the shapes of a language - the grammar, the pronunciation, the vocabulary - so that they can paint their own words and express themselves with confidence.

GDPR
Vítek

Ttime není jako běžné jazykové školy: manažerský tým si dává záležet na tom, aby byli s náplní hodin spokojeni jak učitelé, tak studenti, a proto pro ně rád učím. Ttime si prostě dává záležet, a tento osobní přístup je na kvalitě lekcí velmi poznat!

GDPR
Vlaďka

Ttime mám ráda, protože tam panuje vstřícná až rodinná atmosféra. Těší mě pokroky frekventantů kurzů a ten okamžik, kdy mám pocit, že je němčina zaujala a začíná je bavit.

GDPR
Pavel

S Ttime spolupracuji již řadu let a musím říct, že tak pohodovou atmosféru a přátelský přístup k lektorům se jen tak nevidí. Komunikace probíhá naprosto hladce a bez zbytečných formalit, vedení školy je vstřícné, ponechává hodně volnosti v přístupu k výuce a nejvíce oceňuji, že velmi dbá na kvalitu a to i při výběru spolupracovníků. Také s klientelou školy mám ty nejlepší zkušenosti, zajímaví, vzdělaní a příjemní studenti.

GDPR
Simona

Dlouholetá spolupráce s Ttime mi umožňuje pracovat s lidmi z různých oblastí, s rozmanitou odborností a zkušenostmi a výuka se tak stává dvousměrným procesem - já své studenty naučím něco z angličtiny, ale zároveň se dozvím mnoho nových a zajímavých informací od nich. Proto učení není ani po více než dvaceti letech stereotypní.

GDPR
Milena

S jazykovou školou Ttime spolupracuji už řadu let, a to hlavně proto, že ji vede milý, vstřícný a profesionální tým, který pro mě jako lektora dovede vždy vybrat ty správné a motivované studenty. A motivovaný student je pro mě tou největší radostí.

GDPR
Jiří

Jako překladatel a lektor na volné noze mám velmi široké pole působnosti. Od překladu románů přes výuku na univerzitě až po firemní kurzy. Na práci pro Ttime se mi líbí zejména stabilní a přitom rozmanitá klientela.

GDPR
Marie a Trevor

Brno-based husband & wife teaching team Trevor & Marie have been co-operating with Ttime for several years. They like the fact that Ttime is small, and they are part of a good supportive team. “We really appreciate the support we get from Saša and Jana in Prague,” say Trevor and Marie, AKA Team Ayson.

GDPR
Zlatina

V Ttime mám při práci se svými studenty volnou ruku. Nesmírně si vážím důvěry ve mně vložené.  Jsem vděčná za to, že nepociťují stres a nátlaky. Věřím tomu, že přátelské až rodinné prostředí a podpora týmu se odráží ve finále i na vztazích se studenty, které jsou nadstandardní a přerůstají v cenná přátelství.

GDPR
Martina F.

Učím pro Ttime od samého začátku, protože jsem zde našla to, co je pro mě při práci důležité - důvěru, přátelské a korektní vedení, individuální přístup, srozumitelnou komunikaci, výbornou organizaci a rozmanitost pracovních nabídek. Ttime je prostě srdcová záležitost:)

GDPR
Tereza

Ráda učím pro Ttime, protože je to jazyková škola, ve které se všichni snaží vyjít vstříc jak našim studentům, tak i nám, lektorům.

GDPR
Petra

S Ttime jsem úplně od začátku, což je už více než třináct let. Mám ráda školy, které upřednostňují kvalitu před kvantitou a je pro ně důležitý osobní přístup k lektorům i klientům. Důraz na profesionalitu vyučujících,  bezproblémová komunikace, vstřícnost a svoboda, kterou tu jako lektorka mám při volbě vyučovacích metod, a v neposlední řadě přátelská a pohodová atmosféra, to všechno  jsou důvody, proč tuhle školu preferuji před jinými a proč pro ni stále ráda učím. Přeji nám všem ještě spoustu úspěšných let!

GDPR
Daniela

Pro Ttime učím ráda,  protože zde nacházím přívětivé a férové prostředí se zajímavou nabídkou studentů

GDPR
Sophie

Hi! I really enjoy teaching for Ttime and have a wide range of students which is really exciting. I enjoy a varied schedule which keeps me engaged and focused. Communication is great and I am very satisfied.

GDPR
Petr

Vzdělávání klientů z portfolia Ttime je vždy profesní výzva, účastníci kurzů očekávají vysoký standard výuky, hmatatelný pokrok i reálné uplatnění ve své profesi. Je to ale také uspokojení, že je těchto cílů dosaženo - ať už je to úspěšný pracovní pohovor studenta, prezentace, či získání jazykového certifikátu. Díky mé dlouholeté praxi a zkušenostem mají studenti tuto kvalitu zaručenu a mohou vždy očekávat jak profesionální, tak osobní přístup a podporu.

GDPR
Mirka

Ráda potkávám nové lidi a ráda si s nimi povídám. To všechno se mi v pracovní oblasti plní díky učení angličtiny pro Ttime.

GDPR
Edita

Proč ráda učím pro Ttime? Baví mě rozmanitost kurzů s možností online výuky, kdy mohu předávat vášeň pro němčinu studentům nejen z různých koutů republiky, ale i ze zahraničí!.

GDPR
Djali

Ttime is a family of lovely people, great professionals who care about you. That's why I love working, connecting and developing projects with them. Ttime feels like home, you always want to come back to.

GDPR
Joe

I like to teach for Ttime because there is a friendly and personal, yet professional and organized approach. I appreciate the ability to select students for lecturers so that everything works out - both professionally and humanly.

GDPR
Rod

As a long-suffering learner of Czech, I appreciate the difficulties of bridging the vast gap between English and Slavic languages. As a teacher, I enjoy being part of a Czech speaker's journey into the complexities and richness that a new language brings.

GDPR
Jana

Učím již mnoho let a působila jsem v mnoha jazykových školách a agenturách.  Zůstala jsem jen tady, protože se všichni  mnoho let známe a lekce mohu plně přizpůsobit potřebám a přáním studentů. Nikdo mě neomezuje. A tak je výuka pro nás všechny efektivní, zajímavá a zábavná. Všichni se v Ttime vzájemně známe, kdykoliv můžu probrat své náměty s vedením. Pravidelně se setkáváme na interních školeních či vánočních večírcích. Jako lektorka češtiny pro cizince mám možnost učit zajímavé lidi z mnoha různých koutů světa, což mě hodně obohacuje jak lidsky, tak profesionálně.

GDPR
Marty

Pro Ttime učím již druhou dekádu a učím tady rád. Oceňuji zde profesionální, a přitom přátelský přístup. Také mám možnost učit širokou škálu studentů - od dětí školou povinných, přes puberťáky až k manažerům firem. A vše funguje skvěle. Tak, jak má.

GDPR
Nela

Pro Ttime pracuji od jejího vzniku v roce 2008 a vlastně od té doby se toho moc nezměnilo. Pořád platí, že Ttime - to jsou milí kolegové a studenti, přátelské prostředí a velmi zajímavá práce. A toho si vážím nejvíc.

GDPR
Hana

S jazykovou agenturou Ttime spolupracuji od jejího založení v roce 2008. Oceňuji obzvlášť výborně fungující a bezproblémovou komunikaci, a to i na vzdálenost 200 km. Ttime pro mě není jen "zaměstnavatelem", ale i přítelem. Věřím, že naše přátelství bude i v daších letech stále tak pevné!